КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Избор на желани продукти

В момента, в който сте намерили продукт, който желаете да закупите, натиснете бутона “Купи” или “Бърза поръчка(директно ще бъдете отправени към страницата за завършване на поръчката)”. След като се натисне бутонът къпи ще се появи съобщение, че продуктът е добавен в количката и линк към нея. От менюто също може да влезнете в кошницата към страницата за преглед на количката , където имате възможността да прегледате списъка на продукти , които са вече добавени, да промените количествата, които желаете да закупите или да се откажете от някои от тях, от повече или от всички продукти, добавени в “количката”. За да добавите още продукти в “количката”, се върнете отново в сайта.

Информация за изпращане

Може да направите “Покупка без регистрация”, като попълните Вашите лични данни, Вашият адрес и информация за контакт.

За да направите поръчката, натиснете бутона “Приключване на поръчката”. В случай че сте нов клиент, ще трябва да си създадете първо профил на потребител, попълвайки регистрационен формуляр, съществуващ на страницата. Тази процедура няма да ви отнеме повече от 1-2 минути, след което можете да завършите поръчката.

Завършване на поръчката

За да завършите поръчката, трябва да въведете необходимата информация и да отбележите, че приемате условията (Общи условия) и след това да натиснете бутона “Поръчване”.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest